girl on girl

Hej alla kåta,

Har precis spenderat min helg med en mycket nära kompis till mig, BTW är det min mäst hetro kompis.
Vi hade det mysigt och snackade sex julklappar och annat när hon förklarade att hon hade haft sex med en tjej dagen innan!
Hon förklarade att det var bättre en alla killar hon vart med och hennes skräck att gå ner på tjejer försvan.Hon funderar på att se åt andra hålet när det kommer till sin sexualitet! Hon käckomenderade att prova stort!

Jag har sjävl haft en trekant med en tjej och en kille, och det var super mysigt!


Ni borde pröva mer alla kåta! det är värt det!

BY blowie
blowieandsucky@hotmail.com

Vintermys!

UNDERBARA VINTER

Är inte bara vintern underbar? Det vita täcket som är den perfekta ursäkten att ligga och mysa under täcket hela dan!
Så unna er lite mer nu;)

/ BLOWIE

Förlåt..

För den dåliga uppdateringen men jag har tyvärr inte hunnit.

Idag träffade jag Darkwing, var trevligt förutom att jag såg ut som ett fuck pga det här jävla snöovädret som är i Stockholm just nu. Plus att jag gillar inte stora jackor. Dom är bara ivägen. Men annars var det trevligt. Kan tyvärr inte skriva hur han är i sängen eftersom vi bara fikade och gav varandra pussar lite då och då.
- Nej det var inget romantiskt, jag är en player.. hatar romantik.

Ta hand om er tills vi hörs igen,
Sucky sexikon.


Jag drömmer om din kropp

Det senaste helgerna har jag träffat en kille som gör mej galen! hans underbara kropp gör att jag bara vill slänga mer han i en säng och slita av hans kläder!
I helgen är han min!

/ BLOWIE

Heath Ledger - sexgud?

Sjuktigt upphetsande!

Något som är underbart när man är sjuk är alla underbara filmer man hinner se, duka upp ett bord med allt man behöver under dagen, och sen alla filmer, spec kärleksfilmer med mycket sex i!

I dag såg jag Casanova, Heath Ledger får mej så kåt att ja spricker! Spec i en liten kort sexscen när man verkligen hör hur han får tjejen att njuta att det verkligen kommer innefrån, göra en porrfilm med han är inget jag bangar på!
hans blonda hår och hans muskler är väl alla tjejers sexfantasi, att slita i håret medans han tränger sig in och ut ur en!

Heath ledger - sexgud?  OHJA!
mumsbitBLOWIT LIKE ME

Män duger bara till sex

Jag fick ett sms av en killkompis för några timmar sedan där det stod "jag längtar tills vi ses igen". Jasså? blev mitt svar. Lilla hjärtat, jag leker med dig, inte tvärt om. Jag bestämmer om vi ska ses igen eller inte. Och tyvärr så är du nu en begagnad vara.

Att män inte föstår.. jag är inget flickvänsmaterial.
xoxo Sucky

Sex och AlkoholSex på fyllan kanske inte är det bästa men vad ska man göra när man blir så sjukt kåt av alkohol? Jag lovade mig själv och alla andra att vara vit den här helgen = inget halvdåligt sex. Men vi får se om det blir utgång imorgon iallafall?
- Jag kan inte hålla mig.

xoxo eran kåta Sucky

En trogen läsare

En läsare ville ha ett inlägg i våran blogg, vad tycker vi om de!

såklart hon ska!
hennes komentar: kort men gott.

seriösaste sexbloggen ever!
/hannaagrohp.blogg.se

/ blowieandsucky


glöm inte!


Blowieandsucky@hotmail.com

fuck u! YEAH! FUCK ME!

Livet är som en tärning! Sex är det bästa du kan få!

blowie

DÅLIG!

Det har varit dåligt från min sida på sista tiden med skrivandet. Men nu har jag glada nyheter till alla läsare som vill ha mer!
Jag och Mr k pratar inte längre och då ser jag inget hinder till varför jag hålla mej från alla sexiga killar i värden!
Orsaken skall inte tas här.


5 Saker jag skall göra för att gå vidare/ innan jag letar vidare.

 1. Sluta lyssna på gråt musik ändast musik jag mår bra av. t.e.x ungdomsrapparen Estet. OBS! hans glada låtar. ex Estet - skön som fan.
 2. Ta hem de snyggaste killarna från festerna.
 3. Lägga ner mer tid på mej själv, och införskaffa mer sexleksaker.
 4. Få den här bloggen upp i topp!
 5. Ha sex offentligt! hihi.
  Såklart ska jag skriva om allt som händer och prickar av allt som kommer i min väg!
  Let the games begin!

  /Blowie

Jag fick en kommentar

Och den som skrev var också anonym. Till den personen vill jag bara säga att Sucky står inte för "Sofia", jag har ett bättre namn än så... tyvärr måste jag göra dig besviken. Sucky är jag och ingen annan, stolt är jag också för det finns ingen bättre än mig.

xoxo eran Sucky.

Sucky's sexiga helg

FREDAG:
Dom som känner mig vet att jag är en riktig het player och i helgen var jag inget undantag.
Jag och två vänner var ute på krogen och självklart hittade jag en hetnos där. Precis vid stängning fångade min blick upp honom jag jag tänkte: Honom ska jag ha! Ni skulle varit där, en blick säger mer än tusen sexställningar.

Tio minuter efter det stängde krogen ner och alla samlas utanför i hopp om att få komma till någon efterfest. Men jag var ute efter något helt annat liksom han, precis då ser han ( vi kallar honom P) mig och vi börjar småsnacka och småflörta. Tyvärr fick jag inte följa med honom hem just den natten (pga mina vänner) men hans nummer fick jag iallafall.

LÖRDAG:
Nummret fick jag ju och vi var inte sena med att flörta via sms. När lördagkväll närmar sig skickar han ännu ett sms och frågar vad som händer under kvällen. Jag skrev tillbaka att jag och tjejorna skulle ner på samma krog som gårdagen och bad han komma ner han med. Vi sågs knappt under hela kvällen på krogen, gav varandra blickar någon gång ibland bara, ibland böt ord och skickade små sms som "vart är du? kom!".
Tillslut fick jag nog. Jag skulle ha honom i säng
och jag visste att han ville ha mig med. Jag frågade om han skulle med ut och röka. När vi stod där ute och nästan hade rökt klart tog jag hans cigarettpaket och frågade om han ville ha tillbaka dom så fick han följa med. Det tog väl bara 30 sekunder innan han förstod och vi smet till toaletten och hade ett litet "förspel" för vad som skulle hända sedan.
Förspelet var sjukt underbart och jag kunde knappt vänta på att få känna hans kuk inuti mig. Tillslut bestämde vi (jag och mina vänner) för att gå till P kompis "efterfest". Efter några tequilarace och hångel inne i köket (då P tryckte upp mig mot väggen och lyfte upp mig på diskbäken) så drog han och jag hem till honom för en het natt och jag kan bara säga, jag har hittat min sexsjälsfrände!

Han är precis som jag, älskar att dominera och nästan "kränka" den andra i sexakterna. Jag blev nerknuffad i sängen, han ville ha makten medan jag kämpade lika hårt att få den. Jag älskade hur han drog i mitt hår samtidigt som han tog mig bakifrån och smiskade mig på rumpan. Likaså hur han band fast mig och knullade mig det hårdaste han kunde. Ja, min sexsjälsfrände finns i Stockholmsområdet, även om det är en bit så ska jag träffa honom igen för en till hård natt.

Ni älskar mig, jag vet det // xoxo eran Sucky

TÄVLING

Vår blogg är fortfarande ny men våra läsare många, TACK!

Men nu tycker jag att det är dags att ni ska få ett inlägg i bloggen, Har du något du vill dela med oss andra om sex?
Sex är ämnet och ni vet vad som ska skrivas, vad vill ni veta, vad vill ni ska vara med i bloggen, kanske ni vill ha ett eget inlägg?,  skriv nått om sex och se om just ditt kommer upp i bloggen!


OBS!
länken till just din blogg kommer så klart läggas upp i ditt inlägg!

/ Blowie

För mer info - Maila Blowie på blowieandsuck@hotmail.com och märk/döp mailet till "Blowies tävling".

Det ena leder till det andra.

Som sagt så var jag på halloweenfest i fredags och var utklädd till djävul. Men när jag kom till festen kände jag redan på en gång, för mycket människor i ett för litet hus. Hela festen var kaos så jag ringde upp Blowie, hon och "Dino" var snälla och hämtade upp mig.

Några timmar senare med lite alkohol i blodet åkte jag och 2 av mina vänner på en trekant. Lyckad vet jag inte men intressant var det iallafall.
En bild från trekanten kommer upp om det inte är för opassande för er?
Mer om det tar vi senare.xoxo eran Sucky

Ps. Ni minns väl att vi har en mail? Ni kan även adda oss på msn med den där ni kan chatta med oss och ställa frågor!
blowieandsucky@hotmail.com ds.

RSS 2.0