Sucky's sexiga helg

FREDAG:
Dom som känner mig vet att jag är en riktig het player och i helgen var jag inget undantag.
Jag och två vänner var ute på krogen och självklart hittade jag en hetnos där. Precis vid stängning fångade min blick upp honom jag jag tänkte: Honom ska jag ha! Ni skulle varit där, en blick säger mer än tusen sexställningar.

Tio minuter efter det stängde krogen ner och alla samlas utanför i hopp om att få komma till någon efterfest. Men jag var ute efter något helt annat liksom han, precis då ser han ( vi kallar honom P) mig och vi börjar småsnacka och småflörta. Tyvärr fick jag inte följa med honom hem just den natten (pga mina vänner) men hans nummer fick jag iallafall.

LÖRDAG:
Nummret fick jag ju och vi var inte sena med att flörta via sms. När lördagkväll närmar sig skickar han ännu ett sms och frågar vad som händer under kvällen. Jag skrev tillbaka att jag och tjejorna skulle ner på samma krog som gårdagen och bad han komma ner han med. Vi sågs knappt under hela kvällen på krogen, gav varandra blickar någon gång ibland bara, ibland böt ord och skickade små sms som "vart är du? kom!".
Tillslut fick jag nog. Jag skulle ha honom i säng
och jag visste att han ville ha mig med. Jag frågade om han skulle med ut och röka. När vi stod där ute och nästan hade rökt klart tog jag hans cigarettpaket och frågade om han ville ha tillbaka dom så fick han följa med. Det tog väl bara 30 sekunder innan han förstod och vi smet till toaletten och hade ett litet "förspel" för vad som skulle hända sedan.
Förspelet var sjukt underbart och jag kunde knappt vänta på att få känna hans kuk inuti mig. Tillslut bestämde vi (jag och mina vänner) för att gå till P kompis "efterfest". Efter några tequilarace och hångel inne i köket (då P tryckte upp mig mot väggen och lyfte upp mig på diskbäken) så drog han och jag hem till honom för en het natt och jag kan bara säga, jag har hittat min sexsjälsfrände!

Han är precis som jag, älskar att dominera och nästan "kränka" den andra i sexakterna. Jag blev nerknuffad i sängen, han ville ha makten medan jag kämpade lika hårt att få den. Jag älskade hur han drog i mitt hår samtidigt som han tog mig bakifrån och smiskade mig på rumpan. Likaså hur han band fast mig och knullade mig det hårdaste han kunde. Ja, min sexsjälsfrände finns i Stockholmsområdet, även om det är en bit så ska jag träffa honom igen för en till hård natt.

Ni älskar mig, jag vet det // xoxo eran Sucky

Kommentarer
Postat av: Anonym

Herregud! jag är chockad Sofia!

Jag visste inte att du var en sån här kåtbock!

//Monica

2008-11-10 @ 11:40:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0