att äta kakan med samtidigt ha den kvar?

Egentligen varför ska man stå och gräva ner sig i ett förhållande när det finns tusen snygga singelkillar som bara står och väntar på att man ska använda dem? Jag blir tokig, jag vill ha honom så mycket men tänk vad jag missar om jag väljer att bara vara med just honom. Jag vill inte missa roliga saker, killar, män.. men jag vill inte heller att någon annan ska få använda honom.. vad fan det här ger mig huvudvärk. Kan inte den gamla Sucky komma tillbaka som inte brydde sig om känslor för fem öre.


Blev medlem för skoj skull, fan vad alla är inne på att leva Svenssonliv nu. Är Svensson det nya heta eller något som kommer att dö ut om några månader?

hugs, Sucky!

mr.Big or just mr.Right?

Men tjena alla sötnosar. Hoppas allt är bra med er? Med mig är det lugnt, eller nu ljög jag. Det är inte alls bra för jag sitter här med växvärk i benet! Fan jag är 18 år, jag borde inte växa mer.

Jag går rakt på sak nu, mitt sexliv är toppen! Jag har hittat en underbar kille på alla sätt och vis och vi matchar varandra perfekt, rough sex och dirty talk. Me like! Och nu har det äntligen hänt hörrni, vi har fattat tycke för varandra. Hur gulligt är inte det på en skala från 1-10? ^^ Nästa gång jag träffar honom ska vi ut på en dejt. Är det någon som kan hjälpa mig, vad ska jag ha på mig? Dejten är om exakt 2 dagar, Voffeldagen ni vet. Vi kanske äter lite vofflor och jag får smeta in hela han med grädde.. jag längtar.

Vi hörs, eran Sucky.

RSS 2.0