people need more than one dildo.

så sant, satt på google och letade lite när jag hittade dom här godsakerna.
hittar du nått som passar dej? Eller nått du redan har hemma?
låt oss veta!

Sucky´s två favoriter!

Två av mina favoriter!


Ögonbindeln: Eftersom jag älskar rollekar och är så jävla dominant av mig i sängen så är den här perfekt. Sätt den på din partners huvud och bind fast honom. Sedan är det upp till dig vad du vill leka och göra.
Den lilla vibratorn: Köp den och du kommer inte att ångra dig. Att bara se den får mig att vilja använda den!

Xoxo eran Sucky

En Sexig vadå?

Jag har ändrat mig, ingen puma imorgon.. Ser ni vad jag ska vara?
Den där lilla saken är perfekt att smiska grabbarna med, jag lovar!


Xoxo eran Sucky


erotikmässan

Både jag och sucky missar erotikmässan i år och är skit besvikna för de!
riktigt snygga killar och tjejer vid strippen i år, 
 erotikmässanerotikmässanerotikmässanerotikmässan


// BLOWIE

varmt jacuzzi bad

Sucky going horny

Har just tillbringat senaste timmarna med Sucky och två kåta grabbar i min jacuzzi, Det tog inte lång tid innan deras badbyxor flög av! Sucky hittade sin plats på en gång då hennes badkläder också försvann, Tråkig som jag var, hade jag mina på hela tiden. Men Satsar man på Kärleken så är det inte så svårt. Jag satt och kolla lite och de är ju en njutning de med. Hade min Mr K vart med hade det inte vart desamma!
Sucky fick känna både här och där på båda killarna och dom tog glatt tillbaka.

// Blowie


Amour

Nu när höst känslan är i luften och dom fina färgerna kommer upp i träden och det mysiga mörkret lägger sig över sverige, kommer myskänslan tillbaka. Under sommaren drömmer man ofta om sex på stranden eller i tältet, Men under hösten/vintern tycker jag att man får spacea upp det lite innomhus, Nu passande till halloween varför inte hitta någon snygging på halloweenfesten?.. låt späningen vara i luften, ta inte av masken;) Då allt blir lite mer mys!

/blowie and sucky


två veckor utan sex = celibat?

På fredag är det två veckor sedan jag hade sex. Och dom senaste gångerna kan jag lova att jag inte njutit fullt ut eftersom alla varit på fester. Jag kan tyvärr inte rå för det men kåt är något jag verkligen blir när jag har alkohol i kroppen.
På fredag är det fest igen, halloweenfest. Men då ska jag hålla fingrarna i styr.. För jag kan väl inte hoppa i säng med vem som helst? Jag är ju hon som verkligen väljer noggrant mina knull. Vi får väl se hur det går, Ni följer väl med?

Imorgon ska jag iallafall in till storstaden och köpa min utklädnad. Först tänkte jag vara en sexig djävul men ändrade mig ganska snabbt till porrig kisse misse puma. Bilder kommer komma in sen!

Dröm våta drömmar tills dess,
xoxo eran Sucky

sms-sex på bio

Idag åkte jag och Blowie in till storstaden för att se på bio. När vi satt och väntade för att få komma in fick jag ett hett sms från en av mina pojkar:

"
Får ta och pressa mig in i dig. Bara känna värmen när den trycks in i dig. Och sedan alla pirr i din kropp när jag naffsar i dina bröst. Tänk hur jag bara masserar din skinkor samtidigt som jag tar dig hårt och snabbt i din våta fitta".

Efter alla sms, det är ett under att jag överlevde bion och att jag inte hoppade på någon snygg kille i närheten..
xoxo eran Sucky

Ingen slampa här inte!

Nej jag är ingen slampa. Bara för att jag är tjej och gillar sex betyder det inte att jag ligger med vem som helst. Jag väljer dom jag vill ha sex med, precis som alla andra och efter ett ganska långt förhållande med tråkigt sex vill man faktiskt leka av sig lite.
 
Och åter igen, jag är ingen slampa, jag väljer noggrant dom killarna jag vill spendera sängkammaren med.

Är du Stenbock? Här är ditt sex och kärleksastro för i höst!

"
Det blir gott om konflikter och segdragna diskussioner, men detta drabbar inte ditt kärleksliv i första hand. Det är snarare släktingar och grannar som ger dig gråa hår. På kärleksfronten däremot väntar ljuv romantik och mysiga kvällar. Har du en partner handlar det mycket om gemensamma drömmar. Är du singel bjuder oktober på lite tjusig gammaldags uppvaktning och förmodligen också på början till ett nytt, riktigt vackert förhållande. Extra plus för romantik med anknytning till din yrkesroll."

Bästa chansen: Skytt, Fisk.
Bästa stället: I vimlet.

 

Är du kille mellan 19 - 25 år gammal och är skytt eller fisk?
- Vi kanske ses där ute i Stockholmsvimlet!


xoxo eran Sucky


ALLA PORRISAR

om någon vill kontakta oss på något sätt finns vi som msn också.
Blowieandsucky@hotmail.com

/ blowie and sucky

Renhet!

två veckor utan sex
Jag och Mr k sex strejkar just nu. Det är så att sex ska vara säkert och sjukdomar vill ingen ha! säkerheten i första hand! Jag som alltid vart ren från allt och alltid haft de bra är lite extra noga med att han ska vara kollad, så efter helgen var det två veckor sedan vi hade sex, och med det menar jag att man får inte ha sex på 14 dagar om man skall kolla sig på UM (ungdomsmotagningen), så nu fick min älskling springa ner till UM. Och de gör han så glatt! Underbart.
Så nu i veckan kommer jag ha mycket att skriva om när allt är klart^^

//blowie


din röst gör mig kåt

Jag snackade just med min tredje babe i telefonen. Åhh jag blir galen när jag hör hans röst. Det är sjukt underbart att en annan människas röst kan göra en flicka som jag såå kåt. Om han bara visste att jag lekte lite medans han pratade om sitt. Om han skulle varit i min närhet just då/nu skulle jag flygit över honom om han bara sa ett enda ord.

Sex är något vi alla behöver och jag behöver det nu. Helst med han och hans heta röst som pratar dirty talk under akterna.
xoxo eran Sucky

upphetsande bilåkning

Sladdiga vägar och fortkörning
Denna helgen träffade jag inte Mr k, Men jag hittade njutning på annat hål. Jag märkte att fortkörning och sladdiga vägar verkligen satte fart på mej, känna osäkerheten och späningen var verkligen något upphetsande.
på måndag ska jag träffa Mr K igen. Då får jag ta vara på helgens erfarenheter.  

// blow by blowie


två veckor kvar till sex

Jag har inte haft sex på två veckor. Det börjar att kännas. Hur ska jag orka vänta tills min nya trogna kk kommer hem? två veckor till utan kuk, jag kommer att dö.
När jag levde i ett förhållande hade jag och min partner sex nästan varje dag i sju månader. Jag älskade det till en början men man tröttnar så fort på en och samma (ni vet vad). När man tröttnar får man byta, vilket jag gjorde. Nu är jag singel igen och visst saknar jag sexlivet med att ha sex varje dag. Kan ni förstå, två veckor utan sex och två veckor till innan jag får sex. it´s drive me crazy!

xoxo eran Sucky

Sucky´s första inlägg

Som ni säkert redan har märkt så är vi två tjejer som kallar oss själva för "Blowie & Sucky" här i bloggen. Varför?
Jo det är av olika skäl, som att vi vill vara helt anonyma. Vi skriver självklart om allt som har med sex att göra, men våra sexpartners förblir också anonyma eller så byter vi ut deras namn till något helt annat.

Vem är då Sucky?
Jag är en tjej som bor i Stockholmsområdet och går andra året på gymnasiet. Sex har alltid varit ett stort intresse för mig och vem älskar sex mer än jag?
I sängen är det jag som bestämmer och älskar när killen vågar säga vad han gillar och när han använder sig av dirty talk!

Mer får ni ta reda på själva genom att läsa våran blogg!

Har ni några frågor eller något liknande så vet ni nog vad ni ska göra, kommentera!

/ Suck like Sucky

Dagens tips. / blowie

Mitt tips i dag är något jag märkt av på sista tiden. När man hittar den där riktigt sexiga personen men tänder på jämt och alltid blir kåt av bara han/ hon tar på dej. Jo jag hittade min. Jag blev alltid våt bara han tog i mej och jag älskade den kännslan, Men när vi väl kom till att ha sex första gången, Jag och Mr gick lite väl snabbt fram tror jag, men hur underbart är inte de? Men när vi väl skulle ha sex blev jag inte våt. min hjärna sa mer mer! men min kropp var så nervös att den inte han reagera, Han är verkligen inte dålig på förspel, däromot är han bra. Men min kropp reagerade inte, vilket jag störde mej på och led av. Jag har vart med om andra som sakt samma sak och haft liknande problem, Och hur kul är de att dra upp glidmedelsburken första gången liksom..? nej inge vidare! Sånt är ju bara pinsamt.


Mitt tips. Ha alltid en liten glidmedels burk i väskan, som du när du går på toa innan du ska dit kan ta två tre droppar, inte mer. Då de startar att rinna ner. Och de är ju inte bekvämt de heller. Men två tre droppar när han inte märker nått. så kommer allt gå finfint! jag vet! Och allt blir mycket skönare. //blowie


Första Inlägget

Då var de dags för mitt första inlägg.  I den här bloggen kommer jag kalla mej själv för blowie. av anonyma själ. Jag har även bytt ut han jag har sex med. Jag vet inte om han vill bli nämnd i bloggen annars. Han blev:  'Mr K'. Ni får ta förkortningen hur ni vill.  men ändast jag och sucky kommer alltid att veta vad den står för.

//blowie

RSS 2.0