HISSA SLAMPAN!

NYÅR - Tiden för alla kärlekspar att fira det nya året med raketer och gulliga kramar och kärlekslöften. Bullshit!
Nyår är tiden för alla unga att hitta nya partners. raketerna byts till nya hårda väl utrustade våta sexpartnes.
Jag tror inte på att filmkärleken finns, kännslan kan finnas. det kan den men vänta inte på mr right eller mrs. vad som än händer blir vi alla besvikna.
Jag skulle häldre vilja ha en kille som visste vart sakerna satt och hur dom skall handskas! Har jag ett O.N.S (one night  stand) vill jag ju fan njuta och inte göra hela jobbet själv för att grabben inte vet nått om en tjej.  (sen är det ju så att oftast har man ju O.N.S med den vanliga boytoyen, den killen vet ju de ena och andra.)  Hissa slampan! även vi tjejer vi har rätt att knulla hur många killar vi vill! dissa äktenskaps-skiten och va slålt om någon kallar dej slampa- Killar är ju bara avundsjuk på att vi tjejer får sex när vi vill/hur vi vill /var vi vill!

helgen

helgen vart riktigt lyckad, festade och mös, var inne på toa på fester med random killen och pollen gick varm!,
Träffade folk man dissat och folk som gått från ful till as snygg!

XOXO Blowie

helgens sköna stunder

Den här helgen har varit full med mys!,

Fredagen - Hemma kväll med grabbarna
Min fredag spenderade jag hemma med två härliga killkompisar, vi diskuterade mycket sex och relationer.
En av mina väldigt snygga badboy pratade mycket om hur han strippade för sina ex och vad han gillade och inte,
riktigt sugen blev man att slita av han kläderna och ge han allt han drömmt om, (- Gubben jag vet att vi skulle ha underbart sex, så varför inte ) jag kommer att ta dej!

Lördagen - Crusing och Fest
Det blev en helt lyckad lördag. Det började med att jag åkte till systemet ocg köpte allt jag behövde för kvällen. Sen åkte ja hem och och duschade och så. Sen kom min skjuts i sina partykläder, Vi drog vidare in mot stan för att se alla raggare i stan!, många tjejer dansade på taken, lika upphetsande som alltid!
Senare åkte vi vidare till en fest. Alla killar var skit snygga och såklart skulle jag ragga lite så det slutade inte med sex, jag drog ihop alla tjejer på festen och hoppade på alla killar, det slutade med att alla låg och strula och myste med varan - Riktigt mysigt!

XOXO blowie


Het på Tåget

Varje dag jag åker till skolan åker jag tåg. Inte min poäng men jag kommer till den, När jag kommer ner till perrongen, sätter mig ner och tar en cigg på morgonen som jag alltid gör, Det två senaste veckorna har en ung kille i min ålder kommit fram och frågat efter en tändare, vilket jag anser rätt  konstigt tycker jag för han slår sig ner brevid mej och sitter där, säger inget men kollar. Och killen ser bra ut!
Smart som jag är har jag kollat runt lite och i helgen ska vi på samma fest, då ska jag ta reda på hur han kan tända åt mej;)

give me a break

Som ni kanske märkt så har jag inte varit så speciellt aktiv den senaste tiden.. förlåt men det har hänt stora saker i mitt liv som gör att jag inte orkar.
Jag kommer tillbaka när jag har ork. Men för våran skull, sluta inte läsa bloggen eftersom vi är två som driver den. Bara för att jag gör ett litet uppehåll så betyder det inte att själva bloggen gör det.

Ni får jättegärna maila till Blowie och MIG, Sucky om ni har frågor eller liknande. Blowieandsucky@hotmail.com
xoxo Sucky

Lite sen?

Är inte hångel i bio mörkret det porrigaste som finns?

Bli medlem och få gratis bio/shopping kort
Skriv blowie som värvare så får ni fler 25 poäng till.
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=107475

RSS 2.0